Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Did somebody say doors?

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa exterior aluminiu integral cu rupere termica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Usa  rupere termica Profil 90 1790 se preteaza atat la case cat si la apartamente datorita designului dinamic pe care il detine.

Ruperea termica din gama Profil 90 reprezinta o caracteristica deosebita a acestor usi. Aceasta ‘rupere termica’ ofera un control optim al temperaturii camerei. Caldura si confortul casei tale sunt rezultatul acestei optiuni. In acest fel va puteti asigura confortul termic al caminului dumneavoastra scazand totodata si costurile de intretinere.

Oricare dintre modelele de usi exterior cu rupere termica poate fi produs la comanda, personalizat in functie de necesitatile sau dorintele clientului.

Usa rupere termica  este confectionata din aluminiu dur. Materialele de prima calitate folosite impreuna cu vopsitul acesteia in camp electrostatic  ofera o rezistenta marita la conditii climatice severe  si la coroziune. Usile sunt dotate standard cu sistem de inchidere WINKHAUS sau GU si cilindru ISEO.

Usile de casa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Aceste usi de intrare pot fi dotate la cererea clientului cu iluminatoare laterale sau supralumina. Gama de culori ce poate fi aleasa este larga si cuprinde: nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usile prezentate de Doorsystem se pot personaliza la cererea clientului iar astfel satisfac si cele mai exigente dorinte astfel ofera libertate designului locuintei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura