Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Did somebody say doors?

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi exterior antiefractie Milano

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MILANO
Out Of stock
Descriere
Usa pivot antiefractie DoorSystem se preteaza atat la case cat si la apartamente si este confectionata din materii de prima calitate.

Usile de intrare pivotante pot acoperi goluri de zid cu extra dimensiuni creand un rezultat deosebit din punct de vedere architectural datorita structurii sale robuste (pivotul permite functionarea in deschideri mari, care pot ajunge la 2 metri latime si 3 metri inaltime dintr-o bucata).

Usa pivotanta ofera libertate designului architectural si este conceputa pentru a urmari tendintele designului contemporan oferind linii coplanare.

Usile pe axa oferite de DoorSystem pot avea diferite dimensiuni in functie de necesitatile clientului si impreuna cu specialistii nostri pe consultanta clientul poate gasi varianta cea mai potrivita pentru locuinta sa.

Tocul usii care este de tip inchis cu tabla de 2 mm grosime ofera o structura foarte solida.
Usa antiefractie pivot poate avea dublu sau triplu blindaj si pentru izolarea fonica si termica in interiorul blindajului are vata bazaltica.

Sistemul de inchidere standard este de tip seif ISEO.

Feroneria standard a usii presupune: vizor panoramic, maner de exterior (fix sau mobil) si de interior, si este disponibila in patru culori - auriu, bronz, argintiu satinat si argintiu lucios.

Modelul este disponibil atat in nuantele paletarului de culori standard cu furnir natural, dar si in alte 150 de culori optionale. De asemenea usa poate fi vopsita in culorile paletarului RAL. Usa pe pivot poate fi placata cu aluminiu vopsit in camp electrostatic nuanta lemnului sau culorile RAL structurate.

Usa pivotanta prezentata de DoorSystem, satisface si cele mai exigente cerinte deoarece se confectioneaza strict personalizat la cererea clientului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura